Ets propietari de gossos entre els 2 i els 8 messos d’edat?

Pensant en adquirir un cadell?

Adquirir un animal, és una decisió que hem de pendre de forma conscient i responsable.

Abans d’adquirir un cadell, informa’t de les característiques i necessitats de l’animal , calcula el cost en temps i diners que suposarà, i pensa, si disposes de les condicions òptimes per garantir el seu “benestar” al llarg de TOTA la seva vida.

A Can Vikings fomentem la tinença responsable d’animals, i creiem vital la formació i capacitació de propietaris, per aconseguir un animal feliç.

Com a propietaris d’animals, tenim l’obligació, de conèixer les seves necessitats, guiar-los en el procés d’aprenentage i garantir l’adquisició de recursos i estratègies, que li permetran afrontar els reptes futurs, i conviure en la nostra societat.

Amb l’organització de aquest curs, impartit per Psicologia i educació canina Sergi Barrios, us oferim la possibilitat de ser millors guies per al vostre cadell, i poder disfrutar plenament d’ell. “El teu cadell es mereix el millor de tu.”

Aprofita que tens un cadell, sempre és millor educar que re-educar, i ara estàs en el moment perfecte.

Aquest curs és, una bona oportunitat, per fonamentar un bon vincle i relació entre l’animal i tots els membres de la familia, donant especial rellevància a la relació nen-gos, i axí aconseguir una experiència gratificant, satisfactoria i molt enriquidora per ambdós.

 

× ¿Cómo puedo ayudarte?