Cuidadors

T’ha sorgit un viatje de negocis inesperat o et sorprenen amb un cap de setmana romàntic? T’operen i necessites un temps de recuperació?.

T’oferim un servei de suport per aquells propietaris conscients de les necessitats del seu animal, i que per diferents motius no les poden cobrir al 100%

El nostre equip de professionals; responsables formats i experimentats, et proporcionarà la tranquilitat de saber que el teu amic estarà ben atès, cuidat i mimat per el seu cuidador.

Preus especials per llargues estancies. Informa’t!

A CASA TEVA

De vegades deixar la mascota en el seu entorn familiar pot ser la millor opció.
És la solució ideal per a les mascotes territorials (com els gats) i de curta durada. 

 

El cuidador anirà a casa teva cada dia per alimentar-lo, netejar-lo i cuidar-lo com ho faries tu, cosa que permetrà a l’animal quedar-se en el seu entorn i continuar amb les seves rutines habituals.
Per minimitzar canvis que inevitablement comporten estrès, preguem que deixeu al cuidador la quantitat suficient d’aliment, amb les relatives instruccions. Així no haurà de canviar res en la seva alimentació i s’evitaran problemes digestius o de rebuig.

Des de 15€/día

A CASA TEVA MÉS PASSEJADES

El cuidador, a més de visitar-los, donar-los de menjar i netejar-los, els traurà a fer un tomb de mitja hora perquè puguin controlar l’entorn… o si ho prefereixes ens quedem un temps extra amb ells jugant a casa o al pati.

Des de 20€/día

Requeriements

Recollides

Si no ens la pots portar, ni necessites que la recollim, demana’ns informació

A partir de quatre mesos

Ens fem càrrec de la teva mascota a partir de quatre mesos.

 

Sanitaris

Ha de portar xip i amb les vacunes i desparasitacions al corrent. Cal presentar cartilla sanitària.

Malalties

Si pateix de qualsevol malaltia, heu d’informar-ho. Si ha de prendre qualsevol medicació, s’ha de portar recepta veterinària i medicaments.

ENS ENCARREGUEM DE TOT.

Vols saber si et podem ajudar amb la teva mascota?

Posa't en contacte amb nosaltres i explica'ns les teves necessitats. Resoldrem els teus dubtes o problemes amb la millor solució. Serveis garantits i de qualitat. Ens preocupem per la teva mascota.

Canvikings - alimentació gossos i gats

15 + 2 =

× ¿Cómo puedo ayudarte?