Pagament segur

En f-live.es oferim diverses modalitats de pagament, estant tots protegits pel certificat de seguretat SSL. D’aquesta manera, ens assegurem la total confidencialitat de les teves dades i operacions. Modalitats de pagament:
REDSYS-TARGETA DE CRÈDIT/DÈBIT. Aquesta forma de pagament és immediata, totalment segura i verificada per VISA. Tots els pagaments efectuats mitjançant aquesta forma de pagament seran validats per la seva entitat bancària, i en cas de ser acceptats, ens serà remès de manera automàtica i instantània. Aquesta modalitat de pagament requereix d’una autenticació per part del titular de la targeta, consulti a la seva entitat bancària si desconeix la seva manera d’autenticar. S’accepten targetes VISA/ VISA ELECTRON i MasterCard/Maestro.

PAYPAL. Modalitat de pagament segura que permet a compradors i empreses enviar i rebre diners per internet. No necessita introduir dades bancàries, tan sols es requereix que tinguis un compte Paypal creada prèviament i podrà fer pagaments introduint solament el seu correu electrònic i contrasenya. Més info fes clic aquí.

Vols saber si et podem ajudar amb la teva mascota?

Posa't en contacte amb nosaltres i explica'ns les teves necessitats. Resoldrem els teus dubtes o problemes amb la millor solució. Serveis garantits i de qualitat. Ens preocupem per la teva mascota.

Canvikings - alimentació gossos i gats

4 + 3 =

× ¿Cómo puedo ayudarte?