Devolucions i Cancel·lacions
Disposa de 14 dies naturals des del dia de la recepció de la seva comanda per a la devolució d’algun article. Passat aquest període es donarà per acceptat la comanda i no s’admetran reclamacions. Abans de realitzar una devolució, haurà de posar-se prèviament en contacte amb el nostre servei d’atenció al client per escrit a través de l’adreça de correu electrònic info@canvikings.cat
La devolució d’un article es pot produir per algun dels següents motius:
– Defecte de fàbrica o transport.
– Producte en mal estat.
– Producte erroni.
– Per petició del client.
En els tres primers casos, la devolució serà totalment gratuïta enviament gratuït i recepció del producte a contrareembolso a càrrec de canvikings.. En cas de rebre un producte danyat pel transport és recomanable posar-se en contacte amb el nostre servei d’atenció al client dins de les primeres 24 hores posteriors, a més, haurà d’informar l’empresa de transport.
Si desitja canviar o retornar un producte que està en bones condicions i en termini de lliurament, haurà de fer-se càrrec de les despeses de devolució pagant els ports de l’enviament. Pot enviar pels seus mitjans l’article en qüestió, o sol·licitar una recollida del nostre transport el cost del qual serà: 5,99€ per a Península.
No s’acceptaran devolucions dels següents articles tal com estableix la LLEI 47/2002, de 19 de desembre, de reforma de la Llei 7/1996, de 15 de gener, d’Ordenació del Comerç Minorista, per a la transposició a l’ordenament jurídic espanyol de la Directiva 97/7/CE, en matèria de contractes a distància, i per a l’adaptació de la Llei a diverses Directives comunitàries:
– Productes precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintados després del lliurament.
– Productes subjectes a fluctuacions de coeficients del mercat financer que el venedor no pugui controlar.
– Productes confeccionats conforme a les especificacions del consumidor o clarament personalitzats, muntats específicament segons disseny, o que, per la seva naturalesa, no puguin ser retornats, puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
Els articles retornats hauran de ser enviats en perfecte estat i protegits de manera correcta. Si aquest no es retorna en el mateix embalatge d’origen el bé podrà sofrir una depreciació. No s’acceptaran articles amb precintes o cintes adhesives de transport. canvikings.cat es reserva en tot moment el dret a rebutjar la devolució.
En rebre la mercaderia retornada se li reemborsarà l’import en un període màxim de 14 dies, mitjançant una transferència bancària per part de canvikings.
Garanties
– En cas de producte defectuós, el venedor haurà de procedir, segons correspongui, a la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte, gestions que seran gratuïtes per al consumidor i usuari.
– El venedor respon de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys des del lliurament.
– El consumidor i usuari haurà d’informar el venedor de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des que va tenir coneixement d’ella.
sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, a tot tardar en el termini de 14 dies naturals a partir de la data en què ens comuniqui la seva decisió de desistiment del contracte. Es considerarà complert el termini si efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs aquest termini.
Només serà vostè responsable de la disminució de valor dels béns resultant d’una manipulació diferent a la necessària per a establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.

Vols saber si et podem ajudar amb la teva mascota?

Posa't en contacte amb nosaltres i explica'ns les teves necessitats. Resoldrem els teus dubtes o problemes amb la millor solució. Serveis garantits i de qualitat. Ens preocupem per la teva mascota.

Canvikings - alimentació gossos i gats

14 + 3 =

× ¿Cómo puedo ayudarte?