Condicions d’enviament

Condicions d’enviament per a Espanya Península

Lliurament a domicili:
El termini de lliurament a domicili serà de 24 a 48 hores en dies laborables depenent de la zona de lliurament, sempre que la comanda es realitzi abans de les 12.00 hores, i tots els productes de la comanda es trobin en estoc. En festes locals, nacionals i autonòmiques, així com, en dates pròximes a Nadal, Setmana Santa o en Promocions especials (Black Days) l’enviament es podria retardar 24 hores més. El termini de lliurament es compta des del moment en el qual la comanda surt de les nostres instal·lacions, la qual cosa li serà notificat via mail.
Per a garantir la qualitat dels nostres enviaments es realitzaran mitjançant l’empresa Servilogi.

L’enviament serà gratuït per a aquelles comandes amb un import superior a 36€.
Si la comanda no supera aquest import, el cost de l’enviament serà de 5,50€.
En cap cas es consideraran com a adreces vàlides els apartats de correus.

Observacions generals

– En cas d’existir alguna preferència d’horari en el lliurament de la seva comanda, preguem que l’indiqui en les observacions de la comanda i l’empresa de transport les tindrà en compte en la mesura de les seves possibilitats de ruta i horari prèviament establerts.
– Si ho desitja, també podrà recollir la seva comanda en la delegació del transport en qüestió, previ avís al nostre servei d’atenció al client.
– En el cas en què un producte de la seva comanda no es troba disponible en estoc i no hagi estat prèviament avisat en la web en el moment de la compra, ens posarem en contacte amb vostè i tindrà les següents opcions:

o Sol·licitar l’enviament de la seva comanda sense aquest producte i la devolució d’aquest.
o Acceptar un producte substitut.
o Esperar i rebre la comanda completa.

– Per a qualsevol consulta o aclariment sobre la seva comanda pot posar-se en contacte amb el nostre servei d’atenció al client:

o Telèfon: 616349481
o Correu electrònic: info@canvikings.cat
o Whatsapp: 616349481
o Xat.

– L’enviament a qualsevol altra àrea no descrita anteriorment es podrà realitzar per compte del client, qui prèviament haurà de posar-se en contacte amb el nostre servei d’atenció al client.
– El lliurament de la comanda s’efectuarà en la mateixa adreça indicada en el procés de compra, la qual podrà verificar en el correu de confirmació enviat a la seva adreça de correu electrònic.

DEVOLUCIONS

Disposa de 14 dies naturals des del dia de la recepció de la seva comanda per a la devolució d’algun article. Passat aquest període es donarà per acceptat la comanda i no s’admetran reclamacions. Abans de realitzar una devolució, haurà de posar-se prèviament en contacte amb el nostre servei d’atenció al client per escrit a través de l’adreça de correu electrònic info@canvikings.cat
La devolució d’un article es pot produir per algun dels següents motius:

– Defecte de fàbrica o transport.
– Producte en mal estat.
– Producte erroni.
– Per petició del client.

En els tres primers casos, la devolució serà totalment gratuïta. En cas de no rebre un producte o que aquest li hagi arribat defectuós o en males condicions és necessari posar-se en contacte amb el nostre servei d’atenció al client dins de les primeres 72 hores posteriors al lliurament, a través del correu electrònic info@canvikings.cat, a més, haurà d’informar l’empresa de transport. Passat aquest termini no s’admetran reclamacions.

Si desitja canviar o retornar un producte que està en bones condicions i en termini de lliurament, haurà de fer-se càrrec de les despeses de devolució. Pot enviar pels seus mitjans l’article en qüestió, o sol·licitar una recollida del nostre transport el cost del qual serà: 4,99€

No s’acceptaran devolucions dels següents articles tal com estableix la LLEI 47/2002, de 19 de desembre, de reforma de la Llei 7/1996, de 15 de gener, d’Ordenació del Comerç Minorista, per a la transposició a l’ordenament jurídic espanyol de la Directiva 97/7/CE, en matèria de contractes a distància, i per a l’adaptació de la Llei a diverses Directives comunitàries:

– Articles d’higiene, calçat, joguines i safates de WC.
– Productes subjectes a fluctuacions de coeficients del mercat financer que el venedor no pugui controlar.
– Productes confeccionats conforme a les especificacions del consumidor o clarament personalitzats, muntats específicament segons disseny, o que, per la seva naturalesa, no puguin ser retornats, puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.

Els articles retornats hauran de ser enviats amb el seu embalatge original, en perfecte estat i protegit de manera correcta. No s’acceptaran articles amb precintes o cintes adhesives de transport. Petslovers.es es reserva en tot moment el dret a rebutjar la devolució.

En rebre la mercaderia retornada se li reemborsarà l’import en un període màxim de 14 dies.

Vols saber si et podem ajudar amb la teva mascota?

Posa't en contacte amb nosaltres i explica'ns les teves necessitats. Resoldrem els teus dubtes o problemes amb la millor solució. Serveis garantits i de qualitat. Ens preocupem per la teva mascota.

Canvikings - alimentació gossos i gats

1 + 15 =

× ¿Cómo puedo ayudarte?